MasterCard Revolving

Osnovna karakteristika MasterCard Revolving kartice je plaćanje minimalnog iznosa od učinjenih transakcija. Preduslov za otvaranje MasterCard Standard kartice je da podnosilac zahtjeva ima otvoren tekući račun u Banci.
Prikaži više

Dodatna kartica

Dodatna MasterCard Revolving kartica se izdaje na pismeni zahtjev krajnjeg korisnika osnovne kartice. Osnovni i dodatni krajnji korisnik dijele limit potrošnje dodijeljen osnovnom krajnjem korisniku.
Osnovni krajnji korisnik može po slobodnoj volji procentulano dodijeliti korištenje limita za dodatnog krajnjeg korisnika ili krajnjim korisnicima na osnovu procentualnih limita. Na osnovu procentualnih limita se određuje limit za dodatnog krajnjeg korisnika.

Više informacija

MasterCard Charge

Osnovna karakteristika MasterCard Charge kartice je odgođeno plaćanje. Pored toga, MasterCard Charge karticom omogućena je i usluga „Kupovina na rate“ koja podrazumijeva plaćanje roba i usluga od 2 do 24 jednake rate na prodajnim mjestima koja su označena naljepnicom Banke “Kupovina na rate”.
Prikaži više

Dodatna kartica

Dodatna MasterCard Charge kartica se izdaje na pismeni zahtjev krajnjeg korisnika osnovne kartice. Osnovni i dodatni krajnji korisnik dijele limit potrošnje dodijeljen osnovnom krajnjem korisniku. Osnovni krajnji korisnik može po slobodnoj volji procentulano dodijeliti korištenje limita za dodatnog krajnjeg korisnika ili krajnjim korisnicima na osnovu procentualnih limita. Na osnovu procentualnih limita se određuje limit za dodatnog krajnjeg korisnika.

Više informacija

Osnovne karakteristike Maestro kartice

  • Raspolaganje sredstvima sa tekućeg računa 24h dnevno
  • Mogućnost korištenja dozvoljenog prekoračenja
  • Kartica se može koristiti na svim bankomatima i POS terminalima u BiH i inostranstvu koji imaju istaknutu oznaku Maestro/Cirrus
Prikaži više

Više informacija

Osnovne karakteristike Debit MasterCard kartice

  • Raspolaganje sredstvima sa tekućeg računa 24h dnevno
  • Mogućnost korištenja dozvoljenog prekoračenja
  • Kartica se može koristiti na svim bankomatima i POS terminalima u BiH i inostranstvu koji imaju istaknutu oznaku MasterCard
  • Beskontaktno plaćanje
Prikaži više

Više informacija

Izaberite karticu

Popunjavanjem pristupnice jedan korak ste bliže dobijanju vaše kartice! Popunjena pristupnica se predaje u poslovnicu Banke u kojoj imate otvoren tekući račun. Nakon izrade, karticu Vam uručujemo na šalteru banke. Pristupnicu popunite u zavisnosti od proizvoda koji ste odabrali.