Karijera u NLB

NLB Banka d.d., Sarajevo, je stabilan bankarski partner koji nudi finansijske usluge stanovništvu i kompanijama. Banka je ponosna što pruža podršku svojim klijentima u različitim okolnostima nudeći individualizirane finansijske pakete u cilju izgradnje dugoročnog partnerstva koje se temelji na povjerenju, kvalitetnoj usluzi, snažnom širenju poslovanja, te pametnom upravljanju troškovima i rizicima.
Mi smo društveno odgovorna kompanija koja slijedi osnovne vrijednosti:
  • Odgovornost ka klijentima, kolegama i kompaniji
  • Poštivanje obećanja i ostvarenje ciljeva;
  • Otvorena komunikacija i saradnja
  • Konstruktivan pristup u rješavanju problema, uz poštivanje različitih mišljenja i učesnika u dijalogu
  • Efikasnost u radu
Mi smo poslodavac jednakih šansi koji kontinuirano ulaže u razvoj zaposlenika i poboljšanje njihove sposobnosti upravljanja promjenama.

Kao članica međunarodne NLB grupe, NLB Banka ima svoj Centar za obuku u okviru kojeg razvija znanja i vještine svojih zaposlenika kroz različite edukativne forme. Razmjena iskustava sa kolegama u regiji je dodatna prednost putem koje se upoznajemo sa najboljim praksama i novim trendovima na različitim tržištima. Također sarađujemo sa vanjskim obrazovnim ustanovama u Bosni i Hercegovini i inozemstvu, gdje su naši zaposlenici stekli visoku stručnost.

Ako želite da radite u dinamičnom i po savremenim standardima uređenom poslovnom okruženju, u kojem se sa posebnom pažnjom brine o zaposlenicima i njihovom stručnom usavršavanju, NLB Banka je pravo mjesto za vas! Naš uspjeh se, između ostalog, bazira na kvalitetu i entuzijazmu naših zaposlenih. Cilj nam je da nastavimo zapošljavati i razvijati profesionalce, a od naših budućih zaposlenika očekujemo stručnost, kreativnost i posvećenost zajedničkom cilju.


Ulažemo u znanje!

Naši zaposlenici imaju uvjete za osobni i profesionalni razvoj i izgradnju kvalitetnih međuljudskih odnosa za uspješno funkcioniranje timova koji imaju željeni oblik rada u NLB-u. Zaposlenici imaju jasne ciljeve u svom radu i samostalno uključuju vlastitu kreativnost i sposobnosti. Svoje vještine nadograđuju kroz raznovrsne profesionalne edukacije tokom rada u NLB Grupi.

Trenutno upražnjena radna mjesta:

Ukoliko ne pronađete odgovarajuće radno mjesto i/ili lokaciju u trenutnoj ponudi, molimo aplicirajte pod kategorijom samoinicijativna prijava ili pratite objave trenutno upražnjenih radnih mjesta na našoj web stranici! Za sva dodatna pitanja, Odjel za upravljanje ljudskim resursima i organizaciju Vam rado stoji na raspolaganju.