Plaćaj NLB MasterCard karticama i budi nagrađen

6. Oktobra 2016.

Nagradna igra NLB Banke d.d., Sarajevo


NLBMasterCard


U Nagradnoj igri učestvuju svi klijenti NLB Banke d.d., Sarajevo koji u periodu od 07.10.2016 – 07.11.2016. god. izvrše najmanje pet ( 5 ) kupovina i plaćanja putem NLB Maestro, MasterCard Debit, MasterCard Revolving i Charge kartice, neovisno o visini iznosa transakcije.

Nagradni fond:
3 vouchera u iznosu od 1.000 KM
6 vouchera u iznosu od 500 KM
10 vouchera u iznosu od 200 KM
20 vouchera u iznosu od 100 KM


Voucheri se mogu isključivo iskoristiti u vidu kupovine robe u trgovinama u vrijednosti nagrade kod partnera NLB Banke d.d., Sarajevo (Ekupi d.o.o. i Omega d.o.o.) i nije ih moguće zamijeniti za novac.
U nagradnu igru ne ulaze transakcije isplate gotovine na bankomatima, u bankama i poštama, POS Cash advance transakcije koje imaju za cilj podizanje gotovine, transakcije plaćanja napravljene putem interneta, kao ni bilo kakve naknade koje NLB Banka d.d., Sarajevo zaračunava za kartice.

Izvlačenje dobitnika nagrada obavit će se 15.11.2016. u prostorijama NLB Banke d.d., Sarajevo. Dobitnici će biti izvučeni automatski, slučajnim kompjuterskim odabirom.

Objava rezultata izvlačenja

Rezultati nagradne igre bit će objavljeni u jednim dnevnim novinama na području Federacije Bosne i Hercegovine, te na web stranici www.nlb.ba najkasnije 10 dana od dana izvlačenja uz pismenu saglasnost dobitnika za objavu ličnih podataka.

Svakom novom izvršenom transakcijom povećavate mogućnost osvajanja jedne od ovih vrijednih nagrada.

Detalje vezane za pravila nagradne igre mozete vidjeti na sljedećem linku.

Pogledajte video: