NLB Banka Sarajevo - Priprema, popusti, sad!
NLB Banka d.d. Sarajevo

Za plaćanje NLB Mastercard kreditnim karticama, uključujući Mastercard Charge i Mastercard Revolving kartice, prilikom jednokratnog ili obročnog plaćanja ostvarujete slijedeće pogodnosti:

  • 10% popusta na Petrol benzinskim pumpama svakog vikenda* + Zlatna Petrol kartica uz ostvarenje određenog iznosa povrata i gratis kafa
  • 15% popusta u Astra i Borovo prodajnim mjestima svakog vikenda*
  • 15% popusta na Penny web shopu i 10% povrata od iznosa na račun korisnika kartice u slučaju kupovine na Penny prodajnim mjestima svaki dan**
  • 15% popusta u Domod trgovinama i na web shopu svaki dan na neakcijski asortiman
  • 10% popusta u MBike trgovinama svaki dan na proizvode iz cijelokupnog asortimana
  • 10% popusta u Zeka komerc prodavnicama svaki dan + 5% dodatnog popusta uz Zeka potrošačku karticu

Navedene pogodnosti dostupne su u periodu od 01.05. do 30.06.2022. godine ili do isteka sredstava planiranih za promociju, samo za Mastercard Charge i Mastercard Revolving kartice NLB Banke d.d., Sarajevo.

*Pogodnosti koje se ostvaruju vikendom odnose se na svaku subotu i nedjelju u periodu trajanja kampanje.

**Pogodnost u slučaju kupovine na Penny prodajnim mjestima odnosi se na povrat u iznosu od 10% od potrošenog iznosa koji će banka refundirati na račun korisnika kartice u toku sedmice nakon sedmice u kojoj je izvršena kupovina.

Koje NLB platne kartice su u opticaju?

Isključivo Mastercard kreditne kartice, Mastercard Charge i Mastercard Revolving kartice NLB Banke d.d., Sarajevo su u opticaju za navedene pogodnosti.

Apliciraj za kreditnu karticu

MastercardPetrolAstraBorovoPenny shopPenny plusDomodMBikeZeka Komerc