NLB Vaš putokaz za Digitalno bankarstvo


U koraku sa razvojem i primjenom novih tehnologija, NLB Banka već duže vrijeme sadašnjim i potencijalnim klijentima, daje mogućnost korištenja digitalnog bankarstva, kao pomoćno sredstvo za brže i lakše završavanje svakodnevnih obaveza.

Digitalno bankarstvo podrazumijeva korištenje elektronskog i mobilnog bankarstva, odnosno digitalizaciju (ili pokretanje na internetskoj mreži) svi tradicionalnih bankarskih aktivnosti i programa koji su historijski dostupni samo klijentima kada su fizički prisutni unutar poslovnica Banke.


Prednosti digitalnog bankarstva


Zašto Ana daje prednost digitalnom bankarstvu?

Ana je izabrala paket računa Start + paket, koji uključuje proizvode digitalnog bankarstva, kako bi uštedila vrijeme i novac. Ona želi da pošalje novac svojoj baki i djedu, ali zbog velikih gužvi tokom dana, ona ne ide odmah do poslovnice. Njen izbor je slanje novca putem elektronskog bankarstva, gdje šalje novac tokom pauze na kafi. Ana je uštedila na vremenu, i u buduće ona vrši transakcije sa bilo koje lokacije, brzo i sigurno. Za dodatne informacije, Ana može besplatnim telefonskim pozivom na Info telefon Banke kontaktirati NLB Banku, ako ipak želi posjetiti najbližu poslovnicu, istu može pronaći na web stranici banke u dijelu NLB mape lokacije poslovnica.

Digitalno bankarstvo omogućava:

  • Uvid u Vaše račune 24/7 mobitela/tableta/računara
  • Bolja informisanost za kartice/štednju/kredite
  • Usluga mjenjačnice (devizni račun)
  • Niža naknada za 50% u odnosu na plaćanje na šalteru Banke

Plaćanje na internetu uz NLB Digitalno bankarstvo


Na koji način plaćate u online trgovinama?


Zašto je potrebno da poznajete uslove za vraćanje robe i garancije u online kupovini?


Važne napomene za sigurnost lozinki i ličnih podataka klijenata NLB Banke?

NLB Klik

Uz elektronsko bankarstvo iz svoga doma, kancelarije ili bilo kog drugog mjesta, Banka Vam je dostupna 24h na dan, svaki dan u godini.

NLB Proklik

NLB Proklik predstavlja nezaobilazan i savremeni način upravljanja platnim prometom, 24 sata, 7 dana u sedmici uz visok stepen zaštite podataka