NLB Novčić

NLB Banka d.d., Sarajevo u okviru zajedničkih aktivnosti banaka članica NLB Skupine, dopunila je svoju ponudu atraktivnim štednim proizvodom “NLB Novčić”.

Štednja za djecu i mlade

Ne morate se odricati važnih stvari kako bi uštedili za ono što želite. Dovoljno je da svaki dan racionalno raspolažete svojim novcem. NLB Banka Vam preporučuje štednju za djecu i mlade! Dječija štednja namijenjena je Vašoj djeci koju na taj način već od malih nogu podstičete da razmišljaju o štednji i racionalnom trošenju. Novac koje dijete dobije akumulirate na jednom mjestu, a što je najvažnije, ušteđena svota će znatno porasti! Taj novac dijete može koristiti za školarinu, možete mu kupiti željenu igračku ili mu priuštiti putovanje. Kako biste na vrijeme počeli odvajati novac za budućnost Vašeg djeteta, za Vas smo kreirali NLB Novčić.

Koji su prednosti NLB Novčića?

  • NLB Novčić omogućava višekratne uplate na oročeni depozit, uz povoljniju kamatnu stopu u odnosu na kamatnu stopu na standardne nenamjenske oročene depozite na isti rok.
  • Minimalno saldo na računu i minimalni iznos uplate na račun: 10,00 KM/ ili protuvrijednosti u EUR .
  • Maksimalni iznos godišnjih uplata u iznosu 18.000,00 KM/ ili protuvrijednosti u EUR .
  • Kamatna stopa: 2% (Efektivna kamatna stopa: 2,02%)
  • Bonus po isteku oročenja/reoročenja: 3,00% od iznosa kamate koja je obračunata na oročeni depozit. Pravo na bonus se stiče isključivo ukoliko se dostigne ugovoreni period oročenja.