Visa i Mastercard pogodnosti
NLB Banka d.d. Sarajevo
Biti tu za njih. Neprocjenjivo.

Biti tu za njih. Neprocjenjivo.

Mastercard u BiH u suradnji sa internacionalnom organizacijom SOS Dječja sela u BiH, već treću godinu za redom podržava online donacije putem platforme https://sos-ds.ba/doniraj/

Imajući u vidu važnost korištenja digitalnih tehnologija u filantropske svrhe i stvaranja boljih prilika za djecu i roditelje koji žive u porodicama SOS Dječijih sela u BiH, svaki NLB Mastercard korisnik doniranjem simboličnih sredstava dati lični doprinos kroz redovne online donacije, a Mastercard će s ciljem snažnijeg doprinosa donirati isti iznos za svaku donaciju korisnika.

Kampanja traje od 01.12.2023. do 29.02.2024. godine. Sredstva prikupljena i uvećana od strane kompanije Mastercard bit će usmjerena za još kvalitetnije uslove rada dnevnih centara SOS Dječijih sela u BiH.

Više na www.mastercard.ba

Neka magija na ledu počne

Neka magija na ledu počne

Plaćanje NLB Pay aplikacijom donosi ukusan predah dok se zabavljaš, jer ukoliko platiš ulaznicu za Gradsko klizalište Tuzla NLB Pay aplikacijom, dobijaš kafu ili palačinku gratis.

Unutar NLB Pay aplikacije možeš digitalizovati svoje NLB kartice i svoj telefon pretvoriti u digitalni novčanik. Moguće je plaćati na POS terminalima u zemlji i inostranstvu, brzo, jednostavno i sigurno. Aplikaciju je moguće instalirati na Android uređajima sa Play Store-a, a može se skinuti ovdje.

Promocija traje do kraja sezone.

Biti na vrhu: neprocjenjivo

Biti na vrhu: neprocjenjivo

Dočekujući spremno novu zimsku sezonu, pripremili smo posebne online pogodnosti za sve skijaše na Olimpijskom centru Jahorina i korisnike NLB Mastercard kartica u Bosni i Hercegovini.

Posjetite webshop i obazbijedite svoje ski karte na vrijeme, a NLB Banka i Mastercard vam omogućavaju popuste u sezoni za kupovinu šestodnevnih ski karata.

Pogodnost vrijeme za sve sačuvane ili novosačuvane NLB Mastercard kartice i odnosi se na sve kategorije skijaša. Pogodnost važi u periodu trajanja ski sezone od 1.11.2023. do 31.3.2024. ili do isteka zaliha sredstava.

Neka tvoje BinBin putovanje započne!

Neka tvoje BinBin putovanje započne!

BinBin električni skuteri, NLB Banka i Mastercard donose posebne pogodnosti za ljubitelje urbane gradske vožnje u Sarajevu, Banja Luci i Mostaru. BinBin električni skuteri olakšavaju svakodnevno kretanje kroz grad i omogućavaju da korisnici na brži i lakši način stignu do željenog odredišta.

NLB Mastercard korisnici koji po prvi put preuzmu BinBin aplikaciju u okviru svog korisničkog računa sačuvaju NLB Mastercard karticu dobijaju 10 KM dopune gratis.

Period važenja promocije je od 1.11. 2023. godine do isteka sredstava predviđenih promocijom, odnosno za prvih 2000 korisnika.

Prava prilika za novo putovanje!

Prava prilika za novo putovanje!

Idealna je prilika za nove avanture i putovanja, zbog toga samo u suradnji sa Međunarodnim aerodromom Sarajevo pripremili posebne pogodnosti!

Za svaku kupovinu avio karte na www.sia.ba bilo kojom Mastercard ili Visa karticom NLB Banke d.d., Sarajevo, ostvarujete povrat od 100 KM.

Uživajte u novim putovanjima i avanturama uz super uštede.

Pogodnost traje do 31.12.2023. godine ili do isteka sredstava predviđenih za promociju. Pogodnost važi isključivo za kartice NLB Banke d.d., Sarajevo.

Kad odmah pređeš na najbolji dio: neprocjenjivo

Kad odmah pređeš na najbolji dio: neprocjenjivo

Plaćajte sigurno i jednostavno svojom NLB Mastercard karticom u okviru mobilnog novčanika i odmah pređite na najslađi dio.

Izvršite najmanje 5 transakcija Mastercard®karticom NLB Banke d.d., Sarajevo u okviru mobilnog novčanika NLB Pay u bilo kojem iznosu i ostvarite povrat novca u vrijednosti od 5 KM, i do 3 puta tokom trajanja kampanje.

Kampanja počinje 1. novembra i traje do 31. decembra 2023. godine.

Pređi na najbolji dio: Pravila kampanje Programa Mastercard Pay & Get Rewards

 

Otkrivanje novih okusa može da počne

Otkrivanje novih okusa može da počne

Iz najudobnijeg kutka vašeg doma, gastro avantura može da počne.

Naručite vašu omiljenu hranu putem Korpa.ba platforme i ostvarite 20% popusta vikendom za plaćanje NLB Visa Gold karticom. I da, očekuje vas i besplatna dostava.

Promotivni period traje od 1.7. do 31.12.2023. godine ili do isteka sredstava predviđenih za promociju.

Iznos popusta biće vam vraćen u vidu Korpa kredita na korisnički račun.

Za više informacija posjetite link.

Doživjeti filmsku magiju, zajedno

Doživjeti filmsku magiju, zajedno

U saradnji sa CineStar kinima u BiH klijenti mogu uživati u prednostima kupovine sa NLB Mastercard karticama.

Ponedjeljak je Mastercard online dan.

  • Koristite NLB Mastercard karticu za online kupovinu minimalno dvije kino ulaznice za bilo koji film koji se prikazuje u CineStar kinima u Bosni i Hercegovini ponedjeljkom i na poklon dobijate kupon za gratis ulaznicu za narednu posjetu kinu.

Ponuda važi do 31.12.2023. godine za sve Mastercard kartice NLB Banke.

Vikendom omiljeni film u omiljenom društvu.

  • Svakog vikenda plaćajući kino ulaznice NLB Mastercard karticom u okviru mobilnog novčanika NLB Pay za bilo koju 2D projekciju, dobijate drugu ulaznicu gratis (1+1 Gratis)

Ponuda važi za sve Mastercard kartice NLB Banke koje su digitalizovane u okviru mobilnog novčanika NLB Pay.

Obje pogodnosti važe za kupovinu online ili na blagajnama CineStar kina u Sarajevu, Banjaluci, Mostaru, Tuzi, Bihaću, Zenici i Prijedoru.