NLB Klik

Uz elektronsko bankarstvo iz svoga doma, kancelarije ili bilo kog drugog mjesta, Banka Vam je dostupna 24h na dan, svaki dan u godini.
Predstavljamo Vam unaprijeđeni i redizajnirani servis elektronskog bankarstva NLB Klik

NLB Banka je unaprijedila servis NLB Klik za fizička lica, kako bi Vam osigurala još jednostavniji i sigurniji način korištenja elektronskog bankarstva. Uz ranije pristupne podatake koji ostaju nepromijenjeni, NLB Banka Vam osigurava dodatni nivo sigurnosti u vidu SMS OTP-a za prijavu prilikom plaćanja naloga i ulaza u novu aplikaciju.

Nova generacija e-banke je multi rješenje, jer pomoću linka https://webebank.ebb.ba/tbtu_ebank , aplikaciju možete koristiti na različitim uređajima (računar, laptop, tablet, mobitel i sl.), a ekran će se prilagođavati uređaju na kojem koristite aplikaciju.

Kako biste se upoznali sa načinom rada aplikacije i s lakoćom je mogli koristiti, molimo Vas pročitajte Uputstvo , pri čemu na svakoj stranici na kojoj se nalazite u okviru NLB Klik-a postoji pomoćna opcija HELP koja Vam je na raspolaganju.


Jednostavnim klikom miša možete izvršiti:

  • uvid u stanje na svojim računima,
  • plaćanje obaveza platnim nalozima sa tekućim ili datumom unaprijed u unutrašnjem platnom prometu
  • pregled prometa na računima
Prikaži više

Posebne pogodnosti:

  • dostupni podaci o stanju i prometu Vaših računa 24 sata dnevno,
  • finansijske transakcije možete obaviti bez dolaska u Banku,
Prikaži više

NLB Klik

1

NLB Klik Halcom elektronsko bankarstvo
za stanovništvo

NLB Klik je usluga elektronskog bankarstva za stanovništvo. Dostupna je 24 sata na dan, svih 365 dana u godini, a koristiti je možete kod kuće ili na poslu. S NLB Klikom možete obavljati više bankarskih i finansijskih usluga.
2

Brže, jeftinije i jednostavnije.

Putem ovog servisa možete izvršiti plaćanje na predregistrovane račune kao što su: struja, voda, telefon i slično. Upotrebom korisničkog imena i lozinke, Vaše poslovanje postaje brže, povoljnije i jednostavnije.
Nermina Mujkić
nermina.mujkic@nlb.ba
tel: +387 35 259 333
fax: +387 35 302 802
Almedina Smajić
almedina.smajic@nlb.ba
tel: +387 33 720 333
fax: +387 35 302 802