NLB Banka Sarajevo - NLB E-Commerce – Poboljšaj svoje poslovanje
NLB Banka d.d. Sarajevo

Kroz projekat podrške NLB Banke za E-commerce usluge, a u saradnji sa našim partnerima, omogućili smo kompanijama da se prijave za podršku te iskoriste prednosti online prodaje. Prijave su zatvorene zaključno sa 14.04.2022. godine, a prijavljenim kompanijama smo obezbijedili podršku u izradi vlastitog web shop-a, integraciju rješenja, marketinšku podršku, edukacije za korištenje i benefite E-commerce usluge, kao i ostalu podršku i savjetovanje u svim fazama integracije i korištenja usluge kako bi odobrane kompanije u konačnici i unaprijedile svoje poslovne rezultate.

Koga smo odabrali ?

Naša iskrena želja je da podržimo što veći broj kompanija na njihovom putu ka digitalizaciji njihovog poslovanja i pomognemo im da dobiju veći tržišni potencijal i prodaju, te dopru do većeg broja potencijalnih kupaca.

Broj odgovora na poziv za projekat koji smo dobili je premašio sva naša očekivanja, te na osnovu jasno definisanih kriterija, odabiremo 10 kompanija za učešće u projektu. Obzirom na ograničene resurse, nažalost nismo u mogućnosti podržati više od 10 kompanija. Međutim, ovakav veliki broj prijava podstakao nas je da intenzivnije radimo na sličnim projektima i u nadolazećem periodu.

Kompanije koje smo odabrali će, u skladu sa njihovim trenutnim potrebama, dobiti potpuno novi web shop ili samo integraciju postojećeg u E-commerce rješenje, te marketinšku podršku, edukacije za korištenje i benefite E-commerce usluge, kao i ostalu podršku i savjetovanje u svim fazama integracije i korištenja usluge kako bi u konačnici unaprijedili svoje poslovne rezultate.

Odabrane kompanije:

Micro Mobil

Fina Vina

Sherbetlook

ZAZA

Komel

Catwalk

Natural concept

Stitch 22

Comprex

Volimo Prirodno

Best Buy BiH

VisaeComm AsocijacijaOLXLilium DigitalBit Alijansamisija